Aleg #altfel, aleg produse dermato-cosmetice organice

Ca mai toate femeile din jur, indiferent de vârsta pe care o avem, și eu sunt preocupată de ten, nu am dus asta la obsesie dar, mă interesează foarte mult să reușesc cât ameliorez ridurile, să îmi hidratez tenul și să am un ten fresh. Dacă vine cineva și-mi zice : Domne mie nu îmi pasă de ten sau de sănătate în general, îi zic vreo două de dulce și iau distanță. Nu îmi plac oamenii superficiali și neasumați, dar asta va fi subiectul unui alt articol.
Felul în care tenul nostru arată, spune foarte multe despre noi. Din fericire și am să accentuez… din fericire, nu folosesc farduri, decât un fond de tent din cand in cand, ceea ce zic eu că m-a ajutat de-a lungul anilor, asta e părerea mea. Am 40 de ani, îmi place vârsta mea, pentru că nu spun doar așa, eu chiar nu mă simt de 40 de ani. Sunt foarte conștientă că bagajul genetic cu care venim este foarte important dar cred că și mai important este felul în care reușim să ne trăim viața, felul în care gândim, alimentația, odihna și de ce nu… fără să ignorăm deloc acest aspect, produsele de îngrijire pe care le alegem.

Sunt omul care scrie,povestește și împarte cu ceilalți experiențele sale… eu nu scriu din auzite, nu scriu că sa fac vreun favor cuiva… scriu ca să beneficieze și alte persoane din jurul meu de ceea ce eu consider că merită încercat, probat și folosit.

Am auzit acum 1 an de Adina Oancea si Careless Beauty. Până acum 1 lună, nu am reușit efectiv, din ignoranță sau orice altceva, să îmi fac timp să ajung să îmi fac un trament cosmetic. Nu tratamentul era ținta mea… dar știam că văzându-mi tenul, Adina îmi putea face o evaluare iar apoi să îmi recomande produsele cele mai potrivite.

Am un ten foarte sensibil și foarte deshidratat, astfel făcându-și loc încet și sigur niște riduri care erau un semn nu neapărat al vârstei ci al unei deshidratării acute… nu mă deranjează, dar și varianta ”fără riduri” sau în fine cu riduri mai puține îmi place la nebunie… oricui îi place nu??… 🙂

Îmi luasem ceva informații, citisem despre faptul că dețin propriile plantații etc etc. Motivul pentru care vroiam să ajung la Adina Oancea? Simplu – produsele lor, despre care am aflat că sunt dermato-cosmetice organice, fabricate numai cu materii prime vegetale românești, fără substanțe chimice de sinteză și care se conservă natural, prin compoziție, datorită combinației brevetate de extracte din plante.

Așa am ajuns să interacționez cu Adina,specialistul care m-a făcut să înțeleg care sunt nevoile tenului, așa mi s-a explicat ce conțin produsele pe care urma să le folosesc, care este frecvența la care trebuie să mergi la un tratament cosmetic . La întrebarea Adinei: Când ai fost ultima oară la cosmetică, nu mi-a fost tocmai confortabil să îi răspund: ”Cred că în urmă cu 4 ani cam așa ” ☺))

În spatele acestui business deloc mic, stă o poveste frumoasă, începută în urmă cu 25 de ani de către mama Adinei, dna Elena Oancea. Acum, Elena Oancea își crează rețetele împreună cu Adina – Farmacist Estetician, utilizând 46 de specii de plante românești, combinate în 5 game complete, dedicate fiecărui tip de ten ( ten uscat, sensibil, cuperoză, iritații și alergii, ten mixt, ten gras și asfixic, ten acneic, ten cu pete și pistrui) și o gamă pentru îngrijirea corporală.
Plantele utilizate în procesul de fabricare sunt recoltate numai de pe terenurile proprii, atent procesate și transformate într-un produs final unic. O parte din ingredientele folosite sunt Hippophae rhamnnoides (cătina), Lavandula angustifolia (lavanda), Lilium candidum (crin alb), Althaea officinalis (nalba), Pynus silvestris (pin), Viola odorata (violete), Galanthus officinalis (ghiocei), Tagetes patula (crăițe), Jasminum (iasomie) și Rosa canina (măceșe).
Calitatea produselor a fost rapid recunoscută, iar după mai bine de 25 de ani, compania dnei Elena Oancea și a fiicei sale, este singurul producător din România al unei game complete dermato-cosmetice organice, cu brevet de invenție.
Nu știu dacă informațiile sunt suficiente, însă înainte de a lua decizia de a folosi produsele Careless Beauty iar mai apoi de a scrie, nu numai că a fost documentată, dar eu am folosit serviciile de cosmetică , și ulterior, întreaga gamă de îngrijire a tenului meu… de la loțiune tonică, cremă, elixir și mască.

Cred cu tărie că frumusețea vine din interior și detaliile fac diferența, iar ceea ce eu decid să folosesc pe pielea mea, pe corpul meu, sunt detaliile mari care chiar fac diferența, pentru că nu folosesc orice și sunt foarte atentă la ceea ce aleg.
Admir oamenii care știu ce vor de la viață, care nu renunță la visele lor, care reușesc să construiască un business puternic dintr-un vis. Admir oamenii #altfel iar Adina și mama ei, sunt cu siguranță persoane deosebite care au înțeles că fără atenție, respect și dăruire nu ai cum să reușesti.
Pe Adina Oancea o găsiți în București la cochetul salon pe care îl cârmuiește pe Strada Viitorului nr 14 iar pentru mai multe informații site-ul www.carelessbeauty.ro vă stă la dispoziție.

adina oancea & elena oanceaIMG_6734

4
(Visited 228 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *