Este despre senine și cretine …. mimarea inteligenței nu vă iese

A venit căldura și cum era de așteptat, s-a dat drumul la conductă căci se făcea dop deja… cum ce conductă? Conducta cu plăntuțe! Încerc să stau într-o stare de zen și de armonie eu cu mine, dar nu mă pot izola și atunci cănd ies, e jaleeee….dau cu ochii de ele pe stradă… pfff… și iaca, îmi e greu să mă abțin și mă pun pe scris. Problema e că au invadat orașul, terasele, petrecerile, parcurile, restaurantele … străzile, sunt peste tot și pretutindeni și mai ales… seamănă între ele, zici ori că le operează același medic ori că se duc cu o poză și e etalon. Cum le recunoaștem? E o glumă întrebarea asta sigur….. :)) Păi ținutele sunt cât mai sumare, cu vedere la tot… zona intimă acoperită după caz, dar doar câteodată că acum a venit caldura :)) … sânii cât mai mari, de cele mai multe ori disproporționali cu restul corpului, ridicati până în gât cu sutiene push-up sau lasați în libertate în bluzițe cât mai transparente ca să se vadă ”materialul” pentru potențialul client potent :)), mai departe avem unghiuțele… luuuuungiiiii, cât mai lungi, avem buzele… nu trebuie să uitam de buze care acoperă de multe ori cam jumătate din față…… pfff, scuzati-mă, am uitat de evantaie, cum ce evantaie? Nu știți? …genele mari, dese, stufoase, accesoriul nelipsit în acest sezont….iar ca să încerci să depistezi daca duduia are ochi sau nu, e o adevarărata provocare :).

Să nu mă credeți vreo heităriță, deloc și departe de mine… apreciez femeile care au grija de ele, chiar spun jos pălaria și încerc prin ceea ce scriu și postez, să încurajez femeile și bărbații, să aibă grijă de ei, să gândească pozitiv, să se îmbrace mișto, să îndrăznească chestii noi și să fie autentici dar nu penibili, să încerce să aibă curaj în abordarea ținutelor. Susțin și promovez tot ce este frumos și de bun gust, oamenii #altfel care decid să facă ceva cu ei, cu viața lor… care înțeleg că e important să gândești frumos ca să fii frumos, să ai grijă de tine ca să fii bine și mai ales, sa te placi și să te iubești în primul rând tu pe tine. E clar că nu te iubești atunci când te îndopi cu fast food și tone de băuturi acidulate și nici atunci când te duci și te umpli de injecții cu botox și îti faci operații peste operații. Atunci nu mai ești tu, ești doar ceva… fă-le dacă ai nevoie și dacă te ajută, dar fă-le dozat, echilibrat și mai ales… cu BUN SIMȚ.

La noi se promoveaza din pacate, ca și model de femeie, femeia care nu mai e femeie, e o chestie mergătoare pe două picioare, mai mult despuiată și cu puțin creier în spațiul lui dedicat. Văd deja acest tipar de femeie peste tot…. și le vezi cât de prețioase sunt, cum încearcă să pară doamne…. Dar din păcate sunt doar niște proaste, multe dintre ele habar nu au de unde se cumpără o carte…. și au ca unic scop, să vâneze un barbat potent în portofel și musai cu o mașină șmecheră, pe care de multe ori îl fac și le duc de mânuța la starea civilă. Cu iertarea să îmi fie următoarea proproziție, dar ”dragele mele, o verighetă și un eventual kinder, nu vă fac doamne și nici stilate și nici nimic!!!”, mimarea inteligenței nu vă iese deloc.

Oare asta să fie direcția în care se duce societatea noastra?…. numai asta putem promova la marile posturi TV la marii noștri realizatori și prezentatori gen Măruța, Capatos & Company?…. smardoială prin diverse orașe din tară, violuri, furturi, corupție și grupuri infracționale de la cele mai înalte niveluri, cocalari și pițipoance… de fapt poate că se vrea doar o societate fără valoare, tâmpită și impotentă mental, supeficială și vai mama ei.

Poate că încep să îmbătrânesc, astea să fie oare primele semne ?! :))))… superficialitatea va fi următoare ”boala” a societății noastre cel puțin, asta dacă nu facem ceva cu toții…

Aleg să fiu EU, un om #altfel și aleg să am lângă mine, oameni mișto care să dea și ei semne de ”îmbătrănire” ca și mine .:))). Mai bine ”bătrână”, decât senină și cretină :).

Foto credit: Daniela Oancea

1
(Visited 101 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. manuela 31 May 2016 at 14:55

    Draga mea, evantaiele sunt niste paravane perfecte pentru a nu vedea ca nu au privire… asa cum nu au nici suflet… in ceea ce priveste prada lor… nu e tocmai de compatimit. Acel specimen asta cauta…. mobila fara privire. Este imposibil sa nu observi ca nu citesc nici macar ziarul-sau ca sa nu jignesc, probabil ca citesc anumite ziare, ca nu au aprofundat in viata lor o carte… o fraza… Sunt superficiale, goale, total inutile. Cine alege asa ceva, sunt absolut convinsa ca isi merita perechea… Stii ca se spune ca Dumnezeu nu strica doua case 🙂
    Din pacate nu poti trece pe strada sa nu observi invazia specimenelor sus-amintite… parca nu le-as numi senine- pentru ca imi seamana cu o mlastina plina de alge scarboase… cretine, cu siguranta!
    Ma bucur ca am invatat sa vad ce e frumos in jur si, din pacate, sa ignor ce e deranjant. Cred ca se numeste autoaparare 🙂

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *