Fior di Latte – un bistro rafinat în București

Fior di Latte

Inițial îți dă impresia că e titlul unei poezii, este însă numele unui loc unde arta culinară este ridicată la rang de poezie.
Situat pe Strada Primăverii, Fior di Latte este o combinație între simplu, elegat și rafinat.

Locația este decorată în nuanțe de alb/crem, ceea ce relaxează privirea și dă acea notă de simplitate dar în același timp de elegant, rafinamentul apare când îți sunt puse pe masă preparatele.

Se poate servi masa și afară pe terasă, unde nu te vei topi de căldură, pentru că există un sistem cu vapori reci sau cum zicem “aer condiționat de exterior”.

Dacă vă veți comanda supa de pește și fructe de mare pe care eu o ador, nu cred că mai este necesar să vă luați și un fel doi pentru că, porția este foarte mare și extrem de sățioasă. Eu am încercat să las loc pentru o cupă de înghețată artizanală, făcută de ei “în casă”. Înghețata a fost premiată și are o poveste pe care vă las să o descoperiți la locul faptei.

Există restaurante și restaurante, la unele e frumoasă locația, la unele mâncarea te face sa revii iar și iar, altele au o servire foarte bună, altele sunt amplasate în zone frumoase. Fior di Latte le cam are pe toate și dacă nu mă credeți pe cuvânt, încercați locația. Eu ador să merg seara recunosc :). Nu ratați pastele cu fructe de mare iar dimineața, poate fi o alegere excelentă pentru a servi un mic dejun pe terasă la umbră. Nu merg zilnic la Fior di Latte, prețurile poate un pic cam mari dar… dacă ținem cont de zonă și de calitatea produselor, e justificabil. Cu siguranță știu că am 2-3 locuri unde îmi place să ies să îmi beau cafeaua și să savurez supa de fructe de mare iar Fior di Latte se numără printre ele. Dacă ar fi să fac un top al locurilor unde am măncat cea mai bună supă de fructe de mare/pește, cu siguranță aici am mâncat până în prezent cel mai bun preparat.

FullSizeRender

0

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *