Pirații din Caraibe… #altfel la noi la Limanu

Sună telefonul, Patricia de la Ranevents care îmi spune că sâmbătă (cea care tocmai a trecut 20.05), ar vrea să merg într-o excursie la Limanu – velier, mare, povestea filmului ”Pirații din Caraibe – Răzbunarea lui Salazar”, care se va lansa mâine 25.05.2017 în cinematografe, mers cu autocarul, etc.

Am stat să mă gândesc un pic, îmi plăcea ideea de lansare a unui produs, că în fond și filmul în sine este un produs, pe un mare. Era ceva #altfel cum zic eu și răspund că voi participa la această excursie. De acasă am plecat un pic cu stres, nu știam cine vine, mi s-a spus că este un grup restrâns, în sinea mea am zis, să vezi cum stau eu acum ca o ciudata, merg până la mare cu autocarul … și o să mă umplu de nervi, că nu știu pe nimeni. Era pentru prima dată când mergeam undeva singură, fără ai mei sau fără prieteni, amici, oameni pe care să îi cunosc… zic doar nu oi muri acum, merg să mă distrez :))).

M-am împrietenit rapid cu unii dintre cei prezenți în mini excursia noastră, neștiind ce mă va aștepta acolo :).
Am ajuns la Limanu, prima dată în viața mea. Locul? Senzațional.. recomand cu mare drag celor care nu au fost niciodată, să meargă cu încredere. Ni s-a explicat în cadrul unui mic training ce înseamnă un velier, care sunt prinicipalele reguli, ce să faci, ce să nu faci, cum să faci… că cel mai sigur pe barcă e să te deplasezi în mersul piticului … :), ușor de zis dar greu de făcut.

S-au constituit 3 echipe rapid și am făcut parte dintr-o super echipă de oameni, țăcă ca și mine, care au venit cu aceelași gând, să ne distrăm.. Zis și făcut! Nea Lucică, căpitanul nostru, a fost cel care a dat tonul și ne-a ținut isonul la prostii.

Ce a lipsit sincer??? Romul domnule.. hai bine mergea și un Jagger, vorba lui Nea Lucică, n-ai cum să mergi pe mare fără rom, omu știe, cunoscător :). Ne-am descurcat totuși în mijlocul mării, ne-am făcut de cap cu o sticlă de vin bun, deși cam mulți pentru o sticlă. Ne-am făcut curaj să luăm cârma în brațe și să facem o ”voltă” … în limbaj marinăresc. Ne-am udat când barca se apleca prea mult (nu cunosc termenii de manevră), am țipat, am râs, am avut valuri, am ascultat povești de mare spuse de căpitan și secundul lui, am simțit un pic din nebunia pe care poate pirații noștrii, vedetele noii serii ”Pirații din Caraibe – Răzbunarea lui Salazar” au simțit-o :).
Ne vedem la film, la cinema…. era și cazul după atâta timp ca noua serie să își facă apariția pe marile ecrane iar eu, abia aștept să-l văd în film pe domnul Javier Bardem. Știu, știu deja că unii vor strâmba din nas… ce are ăla așa deosebit?! Sincer nu știu, dar știu că are ceva interesant :)))

Felicitări pentru această inedită invitație, echipei de la RanEvents, chiar a fost ceva #altfel, și nu pot decât să mă bucur că a fost o ocazie unde am experimentat pentru prima dată un velier. Un 10 plus, pentru oamenii deosebiți pe care i-am cunoscut cu această ocazie. Ador tot ce este #altfel, ador oamenii care nu merg pe dunga, care aleg să facă lucrurile #altfel și care înțeleg că până la urmă totul se reduce la ”oameni cu și pentru oameni”.

Vizionare plâcută, iar cei care nu sunt fani Javier, se pot uita mult și lung la Jonny Deep :)))… la Javier o să mă uit eu suficient :)))).

Sursă fotografii: Ranevents
Locație : portul de la Limanu și Marea Neagră

IMG_0962

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/
https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/
https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/
https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/
IMG_0915IMG_0924IMG_0923IMG_0918

3
(Visited 131 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *