Viața se împarte în succese și experiențe

Acum câteva zile, eram la un ceai cu o prietenă care nu locuiește în România. Fiecare a făcut un up-date cu ce a mai e nou prin ograda fiecăreia, cu ce a mai dres în ultimul timp. Nici afară nu se trăiește ușor așa cum nici în România știm cu toții că nu e lapte și miere. Anul 2016 a fost un an al încercărilor pentru foarte foarte mulți dintre noi, cu alegeri dificile, cu renunțări, cu noi începuturi… iar pe final de an, cu multe gânduri bune și cu multă încredere pentru 2017.
Am vorbit cu atât de mulți oameni în anul 2016 despre ce înseamnă viața, ce avem de făcut și mai ales cum reușim atunci când suntem jos să depășim această etapă. Am realizat că nu este deloc o prostie modul în care ”te aduni de pe jos”, iar felul în care reușești să găsești în tine resursele să mergi mai departe, toată această putere interioară de a înțelege și mai ales de a accepta că absolut NIMENI dar nimeni nu este vinovat pentru ceea ce ți se întâmplă, că depinde doar de noi să ne ridicăm și să ne regăsim pe noi, este cel mai mare câștig și este cel mai mare bine pe care ni-l facem nouă. A gândi pozitiv, a fi un luptător, a fi un om care nu se lasă dovedit, a fi un OM frumos care nu arată cu degetul și care mai ales nu caută vinovați pentru ceea ce lui nu i-a mers, acesta este un om care se va diferenția de mulțime, un om care va fi considerat #altfel, un ciudat și un neînțeles. De ce? Pentru că normalitatea pe care o știm și cu care am crescut, a devenit o ciudățenie.
Viața se împarte în succese și experințe… da da, nu în succese și eșecuri!! Asta face diferența în modul de a percepe și de a vedea viața. Nu există eșecuri, fiecare succes neatins, este o experiență care ne va face să devenim mai buni. Am acumulat foarte multe expereințe până la 40 de ani și voi mai acumula, dar când stau și sed în tihnă, realizez că am devenit un om #altfel nu datorită reușitelor mele ci datorită experiențelor care m-au întărit și care m-au făcut să mă ridic de fiecare dată cu fruntea sus. Am găsit puterea să mulțumesc pentru tot și să învăț să îmi trăiesc propria viață, pe a mea, nu pe a altora, să nu răspund la rău cu rău. Ca să ajung să văd cum funcționează acest compex mecanism numit ”viața”, am învățat că cel mai important este să nu te plângi, să nu cauți vinovați, să schimbi ce nu funcționează și să ai destul de mult sânge în instalație și să alegi tu pentru tine, nu alții pentru tine.

Viața se împarte în ceea ce noi ne dorim să se împartă!

Nu uitați că frumusețea vine din interior iar bucuriile din lucruri mărunte ☺

Mulțumesc pentru fotografie lui Emanuel Gavrilă.
Ținută -https://www.facebook.com/MarinaYachtingRomania/?fref=ts

6
(Visited 235 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *