YOunivers din București… nu doar o piscină, un veritabil Summer Club

Așa cum am promis, am revenit cu un articol despre un loc nou de relaxare, care s-a deschis de curând în București, o piscină. Nu am să scriu că este cea mai bună și nici cea mai minunată, am să scriu însă fix de ce mie mi-a plăcut :).
Am aflat de locul ăsta chiar înainte să se deschidă, m-a încântat că este oarecum aproape de casa mea. Ca să susțin că am fost pâna acum fanul piscinelor din oraș, aș fi o mare mincinoasă. Nu frecventam decât foarte rar piscinele din oraș și asta dintr-un singur motiv, am avut o proprietate unde aveam piscină proprie și atunci momentele în care să merg la o altă piscină au fost destul de rare.
În prezent, cum stau la bloc și nu mai am piscină, cum este vară și nu pot merge nici la mare în week-end cu prietenii și familia datorită unei intervenții la coloană ce necesită un anumit regim de viață, uite cum stau în București și… ca să nu-mi tai venele pe lung de plictiseală și ”oftică” :))) datorită tuturor celor care pleacă care mai de care pe undeva, am ales să ies din casă și să merg la piscina în oraș, numai după ce am discutat logic cu medicul meu.
Sunt multe piscine în București, în diverse zone, multe le știm iar pe unele le descoperim din auzite. Eu am ales de data asta, ceva nou în oraș, aproape de casă.
Locația despre care vă scriu se numește YOunivers Summer Club și se află situată pe Strada Piața Presei Libere nr. 1, în spatele Casei Scânteii, un loc amenajat foarte frumos și elegant. Nu aveam cum să nu observ calitatea șezlongurilor, a umbrelelor, a prosoapelor care ți se dau în momentul în care intri…nu aveam cum să nu observ toate cele despre care vă voi relata. Ca să scriu acum și să susțin: ” domne pe mine nu mă interesează pe ce stau și nici nu mă interesează cum e pe acolo”, nu ar face decât să sune că-s o ipocrită, pentru că pe mine chiar mă interesează toate aceste detalii, care se traduc la final în confort.
Nu trebuie să vă preocupați de ce faceți dacă vi se face foame, zona de restaurant și terasa sunt foarte draguț amenajate, undeva în zona superioară, la înălțime pe o colină, de unde poți avea o imagine foarte faină asupra întregii locații. Am servit prânzul, iar mâncarea este impecabilă, fie că alegeți pizza făcută pe cuptor cu lemne, fie că alegeți salatele, pastele, burgerul de vită cu cartofi sau peștele la gratar… alegeți bine, credeți-mă. Există și o zonă de lounge unde îți poți savura relaxat un frappe (care apropo e foarte reușit), tolănit pe canapele la umbră.

La desert, eu am ales să mă delectez pe șenzolng cu un platou cu fructe exotice, spre rușinea mea nu am știut ce sunt unele fructe:)).
Cel mai mult mi-a plăcut muzica cu o sonorizarea excelentă iar Dj-ul a avut un mix care m-a uns la suflet.
Personalulul… nota 10, destui ospătari care erau mai tot timpul prezenți în cazul în care ai nevoie de ceva, fie că vorbim de răcoritore, fie că vroiai să mănânci la șezlong sau pur și simplu doreai să îți mute umbrela. Bravo pentru promtitudine și amabilitate!
Am observat că au și clase de gimnastică în apă, cu program dimineața și dupa-amiază, din păcate condiția mea actuală nu îmi permite genul ăsta de mișcare, dar în 2 săptămâni când încep recuperarea, acesta e locul unde am să fac ceea ce înseamnă mișcarea în apă și înnot.
E locul perfect unde să evadezi și unde cu siguranță nu dai greș, nici cu amplasarea, nici cu mâncarea și nici cu oamenii:). Nivelul serviciilor, calitatea locației, curățenia impecabilă, se văd clar și cine își dorește altceva decât o piscină obișnuită sau un ștrand, poate încerca acest loc cu toată încrederea.

Seara, în week-end, YOunivers Summer Club se transformă, nivelul sonorului din boxe crește, beet-ul se schimbă iar locul devenine o adevărată atracție, un Summer Club cum îi este și denumirea, unde lumea socializează la un pahar și se delectează cu preparatele culinare delicioase din meniu.
A fost o singură chestie pe care le-aș sugera-o celor care dețin sau administrează locația, nu permiteți clienților dvs să își ia paharele de sticlă cu băutură în piscină, spun asta din proprie experiență dar mai ales că atunci cănd am fost la piscina dvs, am fost la câțiva cm să calc pe doua cioburi destul de mari care se aflau pe treptele piscinei în apă. Clienții care nu înțeleg recomandarea dvs. să stea acasă atunci, băutura nu se bea în piscină, deși e mai cool, se bea lângă :).
Felicitări pentru locație și pentru ce ați reușit să faceți dintr-o zonă plină de boscheți. Jos pălăria și vara aceasta știu cam pe unde am să fiu cu ai mei.

IMG_0367

IMG_0348

13497797_1053321568067433_587616717008226361_o13528352_1054467137952876_7870329488426929216_o

0
(Visited 245 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *